ORANGES

kaitan itu kaitan ini

2 comments
salam~
heyhey. tetiba lak nak cite sal something yang berkaitan dengan body.
BODY, what?

heh. camni.
biasenya perempuan macam I, cet tetibe jadi I lak kan. HA HA.
ok ok, biasenye perempuan macam aku mesti nak jage penampilan luaran dan dalaman sepanjang mase kan.
hurm, so mesti la ade berduyun-duyun set penjagaan muka, badan, dll.
aku tak kisah la korang nak pakai jenama ape pun.
yang menjadi persoalan aku kat sini. bila:

-tepek sesuatu krim muka, losyen, dll banyak2 boleh buat cerah cepat2? padahal kalau letak sikit pun same je kot efek dia. HU HU.
- boleh caye ke bila iklan kate boleh cerah dalam mase 28 hari la contohnye? bagi aku, benda ni semua ikut reaksi dari badan seseorang tu. tak semua orang dapat efek yang cepat. kan kan?
- semakin mahal jenama semakin bagus? hmm. itu no komen. sebab aku pakai yang ala kadar je.
budak2, tak mampu beli mahal2. =_____________=



aku, selesa pakai jenama Syahirah je. tak lah mahal macam korang2 nye.
tapi setakat ni pakai, memang ok la. takde la efek jerawat naik secara tiba2, ALHAMDULILLAH.
and mate aku ni sembab, aku gunekan Garnier lak. HA HA. dah Syahirah takde untuk tu.




: baru nak gi sarap. +_________+
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

mrWann said...

pkai bedak sejuk suda..hahaha

:p

fatin shahar :) said...

pakai hada labo ^^"

dulu faten pakai gak shahirah ni,
tp xsesuai kot,
bila pakai,macam peluh peluh gitu :p

so skang pakai hada labo,,,sesuai
^________^