ORANGES

saya kenal anak perak

1 comment
orait. aku jumpe satu contest ni.
aku berminat, berminat, berminat nak join contest ni.

1st of all, aku dapat tahu tentang blog anak perak ni kat gengblogger.com kot. HEHE.
mule2 masuk je aku dah tahu pasal contest ni.
awalnye malas nak amik pusing kot, sebab aku tak sehebat blogger lain yang boleh rebut peluang yang macam2 ni.
tentang blog anak perak ni, just a simple blog tapi sedap mate memandang.
tak serabut macam blog aku ni, HUHU.
owner blognye pulak, nampak friendly. rajin berblogwalk-ing ye, and memberi komen.
err, aku tak pandai nak bodek lebih2 la. :DD

2nd pulak, sebab aku nak pakai dot com ialah, nampak semacam smart je kan. ade domain name sendiri pulak. cool je beb. kalau dapat la, nak bluishchoco.com sebab memang suke dengan name tu sedari dulu. pernah join 1 community, and aku gune name cokelatbiru and mase ade blog ni pulak, tetiba dapat ilham nak translate cokelatbiru > bluishchoco. ngee.

sekian dari aku.

cun tak header ni? cun kan kan?



: link ke blog anak perak. http://anakperak.com/
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 .16kg daun berguguran: