ORANGES

[contest] menangi rapidshare premium account untuk sebulan

3 comments

:DD
heyhey. muke aku lagi nak join contest.
contest ni dianjurkan oleh en.jiwa kacau.
aku dapat tau pasal contest ni mase aku berblogwalk-ing ke blog cik nourul.
and aku dengan muke blur2 pun nak tau la, ape yang diperlukan untuk join contest ni.
agak senang tapi mesti mencabar sebab kene bersaing dengan ramai lagi blogger.

sebab aku kena menang pulak?
sebabnye ialah aku adalah seorang yang suke mendownload tak kire mase.
pantang dengar lagu sedap, movie best, laju je jari-jemari aku ni nak mendownload.
sampaikan kadang2 sebulan tu, habis limit bandwidth internet aku ni. @.@!
pastu, pastu, kena la dengar mak aku bebel. sebab cepat sangat habiskan limit. HUHUHU.




: *praying* harap2 ade la sangkut untuk contest2 ni sume. ;)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

yanie said...

cmne nak masok contest ni? ;)

cybernetic88 said...

hee. best je awek join ye. haha. gud luck2. nk join jgk tngok la dlu. xpun kte wt contest untuk megaupload pulk. ade lebih 3 bulan punya. lalala =P

Fie aka Tea said...

yanie

kalau rajin berblogwalking, mesti akan nmpk ade blogger yg buat2 contest mcm ni. hee.




cybernetic88.

ala cowok ni, jeles pulak. kihkih.
wah, megaupload tuh. kalau dh buat contest tuh, jgn lupe gtau fie. hahakk.