ORANGES

bosan bila game lembab .

2 comments
memandangkan aku seorang penanam anggur yang tak berbuah , memang sepatutnya lah keje aku main game kat FB je . aku seboleh2 nak on9 je 24 jam kat FB tu , tu yang sampai kadang2 boleh tertido dengan keadaan lappy tak tutup .

alah , game yang aku beriya main pun Baking Life , dan CityVille . yang lain , memang tak layan lah . Plock pun boleh lah , tapi dah duduk ranking 1st antara kawan2 , rase menyombong hidup tu ade . KEHKEH . jadi , takdelah nak main slalu . kadang2 je cukup .

tapi , game ni sume . bila kita dah achieve higher level , bandar/kedai/ladang/etc. dah maju , membesar , mengembang etc. konfem jadi bengong lembab . HUHU . tu yang kadang2 malas je nak g tengok kedai etc. etc. neighbour lain yang main game yang same . hesh . kesudahannya , game tu tak kekal pun macam life kita ni jugak . aku konfem la dah bosan bila game lembab . sampailah aku remove application tu , taknak jenguk pun dah . HAHA .




layan kek coklat lembap lagi bagus ok ? :)

kamus aku:
lembab - perlahan , tidak laju , menyusahkan aku . kihkih .
lembap - basah , berair . (macam kek coklat itu . yummy .)




notanaktidur: aku ni memang seorang yang cepat bosan dalam banyak hal .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

pyejal said...

coklat lembab tu adakah sama dgn coklat lemau..:)

Tea Hotz said...

wahh, sudah tentu lah takk! kek coklat lembap sangat sedapp!