ORANGES

cari pasal .

2 comments
aku tak suke orang cari pasal ngan aku . bile dah cari pasal , macam ni la jadinye . haha . ni sume YM punye pasal . well , umur aku dah makin menganjak ke 19 tahun . so , aku dah boleh masuk Yahoo! Chat tu . aku pun try . hmm . aku tak chat pape pun , tetiba dah menderu masuk banyak2 IM kat aku . hesh . jadah sume ni .

aku rase care aku text dah kasar dah . orang tanye pompuan ke aku jawab je bapok . ade aku kisah ape yang kau kisah ? biar je la . semua kat situ , semuanye lelaki . tak boleh pakai langsung orang kat YM tu . boleh g MAM la kan . hehe . jangan harap la korang dapat approval untuk friend request aku kat situ , nak mencari kat FB apatah lagi . kirim salam .

cinta aku , tetap untuk si dia .

so , kaedahnye . pegi la layan FB tu semula .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

AISHA INANI said...

YM suck btw!

tak sukaaa! HAHA.

layan ah BCR, kat bawah belog aku. best gak dorangg. ;)

Fie aka Tea said...

aigoo cmne neh nk bkk kau pny belog weh ? xbole . nk gk view cmne bnd alah tu .