ORANGES

aishiteru

2 comments
salam .

guys , kebelakangan ni . aku kerap dengar orang sekeliling aku cite pasal lagu AISHITERU . indonesia punye lah . bukan jepun . huhu . tapi aku macam blur lah , sebab aku taktau pape pun pasal ni , lagu ni or whatever .

rupe2nye lagu ni lagu tema untuk cite CINTA MELODY . huhu . sumpah taktau , tengok apatah lagi kan . papehal pun , lagu ni aku baru start dengar dan . . . layan gak ! hehe .





Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit tuk ku jalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang ku berfikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiran ku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a a aishiteru

Saat sendiri pikiran melayang terbang
Prasaan resah gelisah jalani kenyataan hidup tanpa gairah o u oo
Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu padaku
Kumohon kau kembali

Kimi ga tooku ni itte mo
Kono omoi ga tsunagaru kara
Shinjiteru yo shinjiteru

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Berkat ketulusan a a a aishiteru

Wo wo wo
Wo wo wo a a ai aishiteru
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

atynska :) said...

secara jujurnya aku nak tau lah an... mmg lagu neyh femes lepas cte tuh start ke ? HAHA ! p aku rs aku dah start bg lagu neyh dekat pak we aku b5 cte tuh start.. ms 1st kapel ngan pak we aku.. aku ngat aku ketinggalan zaman.. -,-''

Fie aka Tea said...

ahaha.. aku pn xtau lah.. yg aku mmg dh ktinggalan zaman sgt2.. dduk kt kolej stahun mcm2 bnd yg aku xtau.. tup2, cr google, web sne sni org duk cte psl ni je.. -..-'