ORANGES

angry birds

2 comments
pagi !

slalu benar aku tengok sane sini orang dok cite pasal ANGRY BIRDS tu . kat FACEBOOK , kat BLOG . aku pun jadi tertanya2 lah , natang ape pulak lah ni . search kat pakcik GOOGLE . barulah aku tau , angry birds ni satu permainan video . memang khas lah untuk touchscreen based smartphone . h/phone yang guna android OS lah .

OOOOOO . . . tengok , kan dah panjang ooo aku . huhu . game ni dah released lame , Disember 2009 . ape lah aku taktau , memang ketinggalan zaman . kesian lah aku . lagipun , patut la h/phone aku takde sebab h/phone bukan guna android OS pun . QWERTY keyboard je ade lah . sadis .




aku berusaha jugak nak cari game ni . ade untuk PC ! yay ! ape lagi , download lah keje aku . baru main sampai level bape je . sebab aku takleh nak fokus , banyak sangat lagi game yang aku kena habiskan . nanti dah habis sume game aku main , dah takde pulak nak dingadapkan . tak rase dia comel ke ? aku rase comel sebab bunyi angry birds ni je lah . marah2 pun comel jugak . :)







notakakigames: rase dah lame tak main badminton . T__T
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

arenafon said...

games ni sangat sangat bagus....serius...sampai sekarang aku ikut game ni...terbaru Rovio release Angry Birds Rio Beach Party
aku main guna Samsung Galaxy S (android)

Tehuzz said...

yup2. kena psg strategi yg btol2 r.