ORANGES

main masakmasak jum

2 comments
harini , macam biase lah . sabtu , mak aku keje . abah aku ade kat umah , adik aku pun same . so , main masakmasak jum . aku volunteer lah nak masak2 kat dapur . dari semalam lagi dah pikir nak masak ape . dan , dah jadi pun ape yang aku nak buat . ok lah ni , budakbudak masak . hoho .



sambal telur .



dan ikan pari goreng lada kering (lada , bukan berlada tau) je .


cukuplah kami tiga beranak ni nak makan sampai petang . nanti dinner , lain menu lah pulak kan . by the way , dalam umah kami yang berempat ni , cuma aku ngan adik je yang makan ikan pari . hehe . dan yang paling exotic dalam family , aku lah rasenye . sume benda aku leh makan , kot . -..-''
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

Nava Krishnan said...

The sambal telur will be great with nasi, enough for me.

Fie aka Tea said...

yup! :)