ORANGES

follow , menfollow . i follow u not .

4 comments
kita as blogger ni , tak kira lah yang senior yang junior . mesti ade perkataan follower tu wujud kan kan ? aku tak kisah pun nak follow blog orang lain , asalkan:

-kandungan dalam blog tu memang power
-tak pasang lagu merepek2 , menyakitkan telinga . (kalau sedap , ok laa)
-asyik tergedik sana sini . skali skala boleh la . (tapi , aku pun gedik kot)
-boleh tenangkan jiwa aku
-loading untuk sesebuah blog itu tak lama
-tidak terlalu semak , penuh segala
-memang best la aku nak jenguk slalu . macam blog BEN ASHAARI dan magrib menjelma .

tu je lah condition untuk aku follow , menfollow . i follow u not . kalau requirement tak cukup , memang tak lah . hehe .

aku pun tak paksa orang lain untuk follow aku . diorang sekadar pass by kat blog aku pun dah mencukupi . later on , aku boleh jejak diorang semula if and only if diorang tinggalkan tapak kaki lah . entry aku sendiri , masih banyak sangat2 untuk diperbaiki , and i'm still learning from other bloggers .




sedap kan donut tu ? J.Co . mestilah , my fav . sume donut lah peberet aku . OK , takde kena mengena ngan entry ni . byebye .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

Faeiz said...

Eh, tu donut big apple ke eh?

Nanti awak buat la fan page facebook untuk blog awak ni.

Fie aka Tea said...

itu J.Co lah. ngee~ alah, nt buat xde sape follow plk.

fairus said...

nak follow kena ikhlas.. saya akan folow pada blog yang saya suka, atau yang saya mahukan informasi darinya.. :)

Fie aka Tea said...

btol. kklw xsuke wtpe pnuhkn list follow je...