ORANGES

Raspberry itu bukan sekadar buah ..

9 comments



nah , ini dia .. maaf sebab aku lambat keluarkan senarai top commentators dekat blog aku untuk bulan Ogos punya .. oh ya , ada yang berlaku penambahan dan penurunan di situ sepanjang bulan lepas ..

aku sendiri pun tak dapat maintain prestasi kat blog orang lain .. hihi ..

#1 http://sitikektus.blogspot.com/
#2 http://skytechxtreme.blogspot.com/
#3 http://www.trioseposen.com/
#4 http://eyfaaliasstory.blogspot.com/
#5 http://ipai-ans.blogspot.com/
#6 http://platunkhaz.blogspot.com/
#7 http://abglan.com/
#8 http://alifharis.blogspot.com/
#9 http://mohdnaser.blogspot.com/
#10 http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/
#11 http://syuxermelankolia.blogspot.com/
#12 http://lhthebest12.blogspot.com/
#13 http://www.mejuez.com/
#14 http://ubibadok.blogspot.com/
#15 http://soliciousstorynory.blogspot.com/
#16 http://www.my-shopping2u.com/


Cik Siti Kektus ni berjaya ambil kedudukan iPai bulan lepas lah ..


dan Ezad Skytech di tempat kedua menggantikan tempat Abang Stalker .. (tetiba rasa macam announcement untuk apa ni ?)

yang korang berdua ni , nanti PM aku dekat FB lah tuntut hadiah memasing ..

*
*
*
*
*
*


eh eh ? kenapa ada header dia ni tetiba kan ? ini Cik Izfanora yang cantik menarik .. aku tertarik dengan URL Blog dia yang sebenarnya .. ada juga keunikan di situ , mungkin pada aku lah .. pendapat orang lain-lain ..

walaupun aku rasa URL Blog itu agak panjang ..

tapi , tak kisahlah pun pasal tu .. aku rasa unik sebab macam nama tajuk sebuah manga Jepun yang dah di-translate .. alah , tak kan korang tak tahu apa yang aku tengah ceritakan ni ? hmm , manga Jepun under Gempak Starz ..

eh , aku tak cakap pun Senyuman Gadis Gerimis tu tajuk manga .. cuma ala-ala macam tu saja .. kalau ada manga bertajuk macam tu keluar , 1st thing mesti aku ingat pada Izfanora ni dulu .. suka aku lah nak suka URL Blog orang ..

kehkeh ..



notakaki:
hari ini dah Isnin .. aduh ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

tea widget komen tu gila2 sikit..sebab tu bro buang jauh2..komen korang masuk dalam hati dan ingatan lagi best dari analitik mengarut ni hihii, kalau tea tak caya cuba kira balik satu2 dan tea akan jumpa jawapanya..:)

Tea Dno said...

@Bro ahmad
yeke? tak kira pulak.. masa yang ada tak pandai digunakan.. haha.. takpe lah.. :D

Ezad Skytech said...

eh..baru perasan kat entri tea ni ada buat pengumuman...heee~

siti kektus said...

haha. entah2 betul kata bro tu tea. ;p



pape pon, tenkiu tea. ;)

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
nk gtau kt blog korang xsempat. busy sket. sorry. :D

Tea Dno said...

@siti kektus
xkesah. sebab memang dah perati btol2. mmg siti paling bnyk komen. :D

hira said...

saya tak teringin nak letak widget tu. tak tahu sebab apa. haha :D

abglan said...

Alamak, prestasi mengomen agak menurun.. hu hu, jangan mara ye Tea..

iPai said...

wah .. jatuh merundum dah .. uhuhuh .. tahniah buat siti kektus .. !! heheh