ORANGES

Giveaway: Angry Birds Pilihan (Final List)

12 comments


Small plush toys:


Merah
1. http://putarbelithidup.blogspot.com/2011/08/giveaway-angry-birds-pilihan.html
2. http://abglan.com/?p=1965
3. http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/08/giveaway-angry-birds-pilihan.html
4. http://platunkhaz.blogspot.com/2011/08/plan-no-492-giveaway-angry-birds.html
5. http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/giveaway-angry-birds-pilihan.html
6. http://belogini-sayapunya.blogspot.com/2011/08/giveaway-angry-birds-pilihan.html
7. http://ady-shariz.blogspot.com/2011/08/giveaway-angry-birds-pilihan.html

Kuning
1. http://sitikektus.blogspot.com/2011/08/giveaway-angry-birds-pilihan.html
2. http://izzawann.blogspot.com/2011/08/giveaway-angry-birds-pilihan.html

Biru
1. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/giveaway-angry-birds-pilihan.html
2. http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/08/giveaway-angry-birds-pilihan.html
3. http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/08/giveaway-angry-birds-pilihan.html
4. http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/giveaway-angry-birds-pilihan.html

belum , belum dapat pemenang .. aku cuma bagi senarai akhir .. susah untuk aku pilih , sebab aku sangat hargai anda sanggup beri masa untuk buat entry giveaway ni .. yang lebih rajin , siap berpantun lagi tu ..

doa-doakanlah supaya aku boleh dapat untung besar-besar , banyak-banyak lagi , kot-kot bolehlah aku bagi pada anda semua yang tersenarai dalam list di atas .. (banyaknya ayat aku yang guna dash)



notakaki:
tak tau bila boleh post hadiah sebenarnya .. ==,
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

bro dah join nape name takde..sob sob sedih...(

siti kektus said...

duit raya kan tea dapat byk. hehehe


lepas dah setle semua hal kat sana nanti, pos lah. tak yah tergesa2 pon tak pe kot. ;)

Nida said...

ameeennn.. moga Tea untung besar...:)

Dalam debaran menunggu keputusan... :)

Bella said...

Wah... saya tersenarai... Moga2 saya menang... InsyaAllah...^^

AzatLazat said...

termasuk jugak ye
tak sia sia membodek
haha
:P

abglan said...

Amboi... ramainye nak yg kaler merah. Dah le tu Tea, jgn le buat peringkat saringan lagik... Tak mampu lg menangani unsur2 suspen hu hu hu...

Mari terjah sape yang hensem dan kiut yang nk kan angry birt tuh... Yeehaaa!!

Nisa said...

xmenang :(

abglan said...

Hu hu hu... malunya bila baca yg lain punya, efford peserta2 mmg gempak le Tea.

Aku dah tersenarai ni pun dah cukup bertuah... thank!

FARIZA AINA said...

alhamdulillah..sy tersenarai..good luck to me n all dear fwend ^^

iPai said...

senarai akhir ?? maksud ye dah dipilih dari senarai lama ke ? uhuhu

Cik Rose Cute said...

thanks kerana tercatit dalam finallist hihihi...

نور افيره said...

salam....
wahh ...xsangka jadi finalis... =)
arap2 menang...bleh jadi adiah bday CF...hik3...
salam lebaran =)