ORANGES

Menghilangkan diri ke ? Oh tidak , tidak ..

18 comments


lama dah aku tak update blog ni .. last update hari tu pun 8 September , dan itu pun bukannya fresh entry sebab ianya auto-post .. HAHA , aku tahu korang semua mesti rindu kat aku kan ? tak payah nafikan , aku memang tahu ..

hari ni hari kedua aku di bumi UTHM .. dan , seperti semalam kelas aku ada tapi aku tak pergi sebab memang tak ada .. hari ni , pergi melilau cari kelas kesudahannya tiada juga .. walaweh , nasib .. biasalah 1st week kan ..

sesat ? aku rasa ada juga .. sebab aku tak dapat cam lagi sesebuah bangunan tu untuk apa , melainkan bangunan yang tinggi-tinggi dan bangunan fakulti aku sendiri .. KEHKEH .. fuh , bas ada .. kalau tak , berpeluh ketiak nyah ..

tak ada macam ni ok , aku seronok di UTHM .. :)

sebenarnya elok juga dalam 1st week of study ni tak ada kelas .. sebab kita pun baru nak kenal tempat , jadi memang tak salah lah mereka ni suruh kita bersusah-payah mencari di mana lokasinya sesebuah kelas itu ..

ko-ku aku amik apa ? ada dua dah sebenarnya ni , aku join videografi dan sukarelawan kor polis siswa siswi (SUKSIS) .. aku akan gugurkan videografi sekiranya aku berjaya lepasi latihan untuk SUKSIS tu .. (berdoalah banyak-banyak)

hey dan ! aku boleh minta untuk pengecualian kredit bagi subjek English .. HIHIHI ..



notakaki:
aku dah pening tengok FB baru .. ==,
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

18 .16kg daun berguguran:

H.J said...

ramai yang ternanti entry baru ni..ehehe

Mya said...

moga selamat semuanya di bumi baru =)

Bro ahmad said...

tea nak ke mana tak cakap awal2 ehh...(

Tea Dno said...

@H.J
adakah H.J juga.. kalau ye, terima kasih. :)

Tea Dno said...

@Mya
Insyaallah..

Tea Dno said...

@Bro ahmad
ehh, dah mention awal2 dalam entry lepas2 ok..

Ezad Skytech said...

ramai yang tunggu entri dari tea ni..(^^,)
selamat memulakan kuliah ye tea...

siti kektus said...

haha. first week, warm up dulu tea. nanti dah tak semput nak kelas dah. ;p

iPai said...

erk .. suksis ke ?

dah dgr ceramah dia kan .. n konfirm ke nak amik suksis ?

nanti cek elok2 ye ..

NasZ said...

dah sambung blaja ek? hehe..

MOHD NASER.com

Luqeem™ said...

mula mula masuk U mmg gini, mood nk buat apa2 pun xde..

Taufiq Tiramisu said...

goodluck di tempat baru. hehehehe

anyway, bw here. hehehehe. salam sahabat ;)

New Entry : 5 Website Dan Blog Yang Cool Habes

EYFAalias said...

ada pakwa handsome tak kat sana? kasi eyfa satu! ahahaa

alif haris said...

nk masuk dlm cerita gerak khas ye ?
hehehehe :D

zieyzain said...

hyepp,..study smart yah =)

*xnak cek sape yg menang contest sy hr tu?ehe..

http://bicaraohsicinta.blogspot.com/2011/09/senarai-pemenang-jawapan-contest-lagu.html

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

semoga berjaya tersenarai dlm suksis!hehe..hrp2 rela ye,bkn rela pksa. :)

xpe..lme2 nti mst biasa pny dgn uthm.jln tutup mata je. :P

Anyyss Shuhaimi said...

uthm,kos apa?

abglan said...

huiyoooO pulis..lari lari!!!