ORANGES

Giveaway: Angry Birds Pilihan (Pemenang Handphone Straps)

16 comments



jadi , hari ini aku nak umumkan dulu yang berjaya dapatkan handphone straps untuk Giveaway: Angry Birds Pilihan .. untuk small plush toys , nak kena pilih betul-betul ni .. hehe .. maaf ya ..


Merah

Kuning

Biru


tahniah kepada yang berjaya .. sila hantar details korang , NAMA dan ALAMAT ke FB aku ya .. buat masa sekarang aku agak sibuk , kalau hadiah lambat sampai .. lagi sekali , maaf .. huhu ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

huargh!!!! kenapa itik kuning mesti menang, huhu T__T

Zul Fattah said...

ooo..dah dapat pemenang.. haha.. x sempat den nk join.. haha..

Tea Dno said...

@sergeant keroro
ngeh3.. saingan xramai.. ;)

Tea Dno said...

@Zul Fattah
lambat naa awokk tu nak join.. haha..

Ezad Skytech said...

wahhh..tahniah3 yg da menang tu..(^^,)

siti kektus said...

tahniah yo yg menang. lagi2 itik kuning tu. hehehe ;)

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
hehe.. :)

Tea Dno said...

@siti kektus
hahaa.. kuning btol...

EYFAalias said...

alaaaaaaaaaa

Bella said...

Mintak2 dapat flush toy tu...
Amin...

NadiRah said...

perghhh...
nad menang!!!
yeayyy!!! ^^

Tea Dno said...

@EYFAalias
hee.. takmo la ala ala.. :D

Tea Dno said...

@Bella
harap2.. :D

Tea Dno said...

@NadiRah
nanti PM tea alamat nad ye.. :D

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam...maaf sangat2...ummi baru perasan pasai kemenangan nie...seminggu xbuka blog sebb ummi xsihat...t ummi PM ya

iPai said...

eh dah ada pemenang dah sebenarnya .. ups .. heheh

baru dapat tahu .. hehe