ORANGES

Hendak dibuang terasa sayang

8 comments


blog aku ni , nak kata update sehari sekali pun nampak macam sukar kan .. biasalah , freshie memang camni gayanya kot .. entahlah , lain orang lain rasa .. ikutkan , jadual aku tak ada lah pack pun (baca : freshie) tapi banyak sangat hal lain ..

senior suka dera bagi announcements kat kolej kediaman so kesimpulannya banyak aktiviti dalam kolej berbanding study .. buat masa sekarang ni .. yalah , kami free .. LI ke apa ke dah tentulah tak ada .. kelas malam , rasanya macam jauh sekali ..

aku tahu korang rindu kat aku .. err , rindu aku ke rindu nak dengan celoteh aku dekat sini ? pehh , tetiba rasa macam syok sendiri je .. sorry lah guys , aku update ni pun dah jarang-jarang .. domain berbayar , tetiba lagi rasa macam rugi di situ .. (sedih)

menembak sangat best kalau anda pernah ..

cuma aku nak cakap dekat sini , masa sebelum sibuk sejak bergelar siswi ni pun aku punya blog dah tunggang langgang .. lepas ni , rasanya nak tengok aku update once a month pun susahlah kot .. bertambah busy kah , mungkin ?

mungkin juga , sebab aku dah DITERIMA KE DALAM PASUKAN KOR SUKSIS .. terasa sangat bertuah kat situ (kalau korang rasa tak , diam je sudah) .. tapi , cuti cuti cuti nanti memang terpaksa berkorban banyak ..

apakan daya , ini semua sebab fikir masa hadapan (dan minat juga) .. kbai ~



notakaki:
esok pagi-pagi dah ada training ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 .16kg daun berguguran:

Ezad Skytech said...

tea makin bz ye...heee :D
kesian blog ni kena tinggal lama2 nanti..

alif haris said...

kor suksis tu ape ye tea ? huhu

siti kektus said...

tu dia. bakal suksis. chayok tea! ;)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

lps ni mkin slim melim la dia..:) tahniah tea,elaun,elaun,elaun..tp no cuti cuti.haha

abglan said...

tegar bisa dengan biasa...

baru lagi memang sibuk Tea, nanti lama-lama pandai lah bg2 masa.

At least kesibukkan menunjukkan kita ni berguna. Takde la isi masa dengan zzzzzzZ

NasZ said...

biasalah tu. nnt nak dkt exam, lagi bz. hehe.

MOHD NASER.com

emy|farid said...

bz2 lumrah hidup, utamakan yang penting dulu

Nida said...

Salam Tea...

Hayatilah kehidupan di kampus dan sebagai pelajar.. kerana suatu masa nanti pasti saat-saat itu yang paling dirindu :)