ORANGES

Agenda baru di bulan raya ..

22 comments


boleh cerita tentang raya lagi tak ? kan masih banyak hari dalam bulan Syawal ni .. banyak juga koleksi duit raya .. pergi beraya masa raya pertama tu macam tak memberangsangkan , tu macam putus asa sikit nak harap duit raya ..

tak sangka , meriah juga raya tahun ni .. ehem , ehem .. buat muka kesian sikit , mesti dapat dari saudara-mara .. agaknya meriah tahun ni sebab aku terlebih-lebih peramah , tak ada pula rasa jemu nak menjawab soalan banyak ..

cukup sampai situ sajalah ..

ada satu hari , tatkala orang lain masih berkurung (baca : berbaju kurung) .. aku dah pakai simple habis , T-shirt dan jeans lalu ke satu pasaraya ni .. ah , malas nak mention .. nanti korang ni cop aku ni muka pasaraya tu saja ..


konon rasa duit dah berkepuk dalam poket , pergilah survey satu handphone dekat banyak-banyak kedai jual handphone .. memang satu jenis tu saja yang aku tanya .. yang paling murah aku jumpa dalam RM1.8K (betulkah ni ?) .. gulp ..

apakah agenda aku seterusnya ?



notakaki:
sayang duit , tapi dah namanya harta dunia tak akan bawa ke kubur pun ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

22 .16kg daun berguguran:

SoLy SoLicious said...

wah2... samsung galaxy ke...hee..tp mmg best :)

Ezad Skytech said...

hee..nak tukar phone baru ke tea...? mesti banyak dapat duit raya tahun ni..(^^,)

Tea Dno said...

@SoLy SoLicious
Insyaallah kalau kesampaian.. :D

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
lebih kurang lah.. sebab fon dah agak lunyai.. heheh..

D'ya Marshmello said...

wah, bestnya dapat hp baru.D'ya still guna hp lama even dalam hati ni teringin nak pkai hone baru sebab hp lama banyak kenangan lama, so malas nak tukar..huhu

sergeant keroro said...

amik galaxy sII terus XD

siti kektus said...

tukar je lah hp baru. ape susah. hehehe ;)




alang2 dah nak ke tempat baru kan. ;)

Tea Dno said...

@D'ya Marshmello
arr, belum tukar lagi sayang.. huhuh.. ada 1 hp tea tu memang banyak kenangan.. simpan sampai skang.. :D

Tea Dno said...

@sergeant keroro
haha.. macam tau je.. ;p

Tea Dno said...

@siti kektus
habis lah duit den.. kakakaka..

deeyamorten said...

fuiyooohhh... kalau beli kasi kat aku ye. hahaha..

tea, aku tag kau kat sini :)

http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html

CIK FERRA AWW said...

ALANG-ALANG NAK BELI FON MAHAL, ANGKAT TERUS IPHONE LAH HEHE

Wanz Mejuez said...

tea kalau nk beli hp tunggu hari raya cina.. sebab harga jatuh untuk raya cina ke 3..tea kalau nk beli hp tunggu hari raya cina.. sebab harga jatuh untuk raya cina ke 3..

Tea Dno said...

@deeyamorten
tak pasal2 nak kasi kat kau ye.

thanks btw. :)

Tea Dno said...

@CIK FERRA AWW
haha. taktau kenapa memang tak minat iPhone. xD

Tea Dno said...

@Wanz Mejuez
ye meyh? boleh lah tunggu kalau gitu. xDD

Bro ahmad said...

tea beli2 racun niXD..serius tea nampak ayu berbaju kurung hmm..serius

hira said...

apa lagi? sambar la satu tea! hahaha :D

Mya said...

hahha. pe lg, rembattt! =p

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

jual lappy,potong broadband,bli hp 1.8K!hahha..duit bkn bole bwk masuk kubur pun.sanggup x tea? :P

abglan said...

HuiyooO... henpon baru, kene beli sluar baru pas nie sbb muntut dah kembang kebanggaan hu hu

iPai said...

pergh .. nak beli 1.8 k untuk hp .. banyak ye duit tea ...