ORANGES

Motif yang tak dapat dirungkaikan ..

6 comments


apa rasa bila orang yang dah lama tak contact kita tetiba boleh contact semula ? itu pun sekali je dia mesej kita , dah tu bila kita balas tak ada respons lagi dah daripada orang tu .. kiranya menyepi semula lah ni ..

berita yang diberi ,

"salam .. akak dah kahwin , dan sekarang tengah pregnant anak pertama .."

motif ?

dah lah pernah buat hal dengan aku dulu , lepas tu mendiamkan diri .. then , kata pula nak jemput aku datang ke kenduri kahwinnya yang konon akan dibuat besar-besaran .. tup , tup dah dapat berita macam tu ..

lain orang lain fikirannya okay ..


harap maklum , aku mungkin sekarang emosional sikit ..

jadi , aku macam fikir motifnya nak bagi aku jealous sebab dia dah kahwin dan tengah pregnant .. dan bengang pula sebab dia tak jemput ke majlis .. then , otak aku berfikir yang negatif lebih banyak daripada positif ..

suka hati dia lah kan .. hopefully bila dah bersuami ni tak ada lagi nak ganggu suami orang sekeliling aku ni .. asalkan dia bahagia dengan keluarga dia dah memadai , dan aku pun malas dah nak ambil tahu ..

aku pun ada life sendiri , lebih-lebih lagi bila dah boleh digelar sebagai siswi ni .. hmm .. pasal dah kahwin dan pregnant tu .. Insyaallah nanti satu masa aku tiba juga .. bukan dia je okay .. (dah berbaur jealous meyh)



notakaki:
pukul 2 jangan datang padaku .. huhuhh ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 .16kg daun berguguran:

siti kektus said...

Siapa pompuan tu tea? Ada kaitan dgn cerita cinta dlu2 ke. :pta cinta dlu2 ke. :p

Bilal binti Robah said...

motif?

nak bagi kau dengki ah.

HAHA

Bilal binti Robah said...

motif?

nak bagi kau dengki ah.

HAHA

Tea Dno said...

@siti kektus
bukan cinta dulu tp cinta skang,,kekekee..

Tea Dno said...

@Bilal binti Robah
haha..untungla kan dapat kasi aku dengki..

Tea Dno said...

@Bilal binti Robah
haha..untungla kan dapat kasi aku dengki..