ORANGES

Aku suka hari ini ..

6 comments


hari ini 16 oktober 2011 .. penting bagi aku , dan penting bagi orang lain kalau anggap hari ini adalah hari yang penting .. cuma , tahun ni aku macam lupa-lupa sikit dengan kedatangan tarikh ni .. busy kot ?

bagi penggemar pink macam aku ni , dapat something berwarna pink jadi sangat suka okay .. so , thanks to my BF sebab bagi 'something' tu .. memang terharu sangat .. aku ni nak ucap thanks dari mulut memang liat sikit .. hee ..

apa dia ? nanti aku snap beberapa gambar dan maybe aku akan post-kan ke sini or di Facebook .. dan walaupun 16 oktober berakhir sekalipun , aku tetap nak tuntut something dari orang lain juga .. tak kiralah ..

okay , sampai sini .. nak biarkan korang semua dalam keadaan tanda tanya .. :P



notakaki:
perut aku dah lapar .. ==,
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

BIRTHDAY GIRL. hehee. Happy birthday syg. Apa yang something tu? nak tahuu :D

Pn. Sheila said...

birthday ke :-)

Niena Pengembara Ilahi said...

bday kee

SoLy SoLicious said...

apakah? cepat lah..curious ni..hee

Ain Zulaikha said...

ni mesti kes besday ni :)

siti kektus said...

besday tea ke. sory dear tak wish. lagipon nga bermood cuti kan. hehehe :p


hmm. something berwarna pink ea. apakah itu.