ORANGES

Bila seorang dah ada , orang lain pun nak ikut sama ..

4 comments


orang sekarang ni rasanya semua megahkan gadget kecil-kecilan iaitu iPhone 4 .. lepas tu yang kedua hot (ye ke kedua ?) , Samsung Galaxy SII .. alahai , aku rasa kasihan dengan model dan jenama handphone yang lain ..

padahal banyak je lagi yang gempak-gempak macam HTC dan Blackberry tu semua .. Samsung pun ada je model Android OS yang lain , Sony Ericsson pun ada guna Android OS apa .. opss , di mana Nokia ?

itulah Generasi Y ni kan .. memang pantang nampak benda yang moden , lagi-lagi jenis touch and go ni .. memang suka , tipulah tu kalau aku cakap aku tak suka .. ye , kita bergerak kena sama dengan arus semasa ..


tapi , tak payahlah nak megah sangat dengan iPhone 4 , Samsung Galaxy SII tu .. jadi , entry kali ni memang motifnya nak cerita pasal dua handphone tu je .. sebab aku tak mampu beli dan pakai , mahal tu babe ..

bandingkan dengan dua jenis Samsung iaitu Galaxy SII yang jauh lebih mahal daripada Galaxy S Plus , tapi function dah memang sama cuma lain dan lebih sikit je .. baik fikir balik sebelum beli ..

beza sangat-sangat tu , boleh buat kenduri doa selamat .. kekeke .. (motif aku lagi , sebab aku memang jealous tengok orang pakai Galaxy SII ..) tentang iPhone tak nak condemn sangat sebab superb tu tentu ..



notakaki:
ah , aku pening apa huraian entry kali ni ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

ijA said...

lagi kita xmampu nak beli..wow..guna pun C1 je..syukur alhamdulilah..

Abg Stalker said...

err..abg pki 33sekupang je. T_T *jgn percaya

Bro ahmad said...

cuak mula2 je batak dan jakun sikit..dah pakai hahh bosan dan jemu

MaiRa QuEeN said...

kalau nak ikut peredaran nie mmg pnat nk ikut la..nokia N9 best ape..hehehe