ORANGES

Mungkin cepat , cepat , dan cepat lagi ..

7 comments


minggu-minggu yang dilalui terasa terlalu pantas berlalu .. eh , kejap .. minggu ke hari ? hari lah kot , entah lah ekk .. tapi serious , aku rasa cepat sangat masa tu berlalu .. macam kilatkah , mungkin ?

contohnya hari ini isnin , lepas tu esoknya dah rasa isnin semula .. macam bukan seminggu tempoh masa untuk isnin bertemu isnin .. petandanya apa ? macam-macam benda positif dan negatif aku fikirkan ..

mungkin terasa cepat sebab exam dah menghampiri ..

mungkin juga terasa cepat sebab cuti Aidiladha dah nak sampai ..

mungkin juga cepat sebab masa cuti aku kena pergi camping ..

mungkin cepat sebab dunia dah memang menghampiri penghujungnya ..



notakaki:
bila kelas start lambat , makin terasa malas nak ke kelas ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 .16kg daun berguguran:

mizzkechique said...

cptnye menuju tua.. hukhuk

azam said...

selamat exam ye.....good luck for good work

Niena Pengembara Ilahi said...

kalo bukak ketupat raya haji ni,msti rasa cam selak kertas exam

siti kektus said...

terasa, macam baru je semalam mula sem baru. =_=

emy|farid said...

kalau bz2 mmg terasa cpt je waktu berlalu

alif haris said...

alif pn rasa semakin kecepatannya tu..

EYFAalias said...

tea pn dh nk exam ya? hehe. good luck. rasanya mcm baru aje tea masuk kn?