ORANGES

UTHM students! Result is out!

7 comments


result untuk semester 3 aku dah keluar. keluar dekat senarai tampal lah tapinya. biasanya, dekat senarai tampal tu dah confirm akan ter-print atas result sebenar kita tu kan. sepanjang belajar kat uni ni, tak pernah pula lagi aku tengok result dekat senarai tampal tu bertukar lebih teruk ataupun lebih baik apabila official result keluar. seriously.

erm. kadang-kadang apa yang kita target untuk cemerlang tu yang kita tak dapat. bila subjek lain kita target macam bodoh-bodoh biasa-biasa je, dapat yang pula gred A nya. macam tu jugalah yang terjadi pada aku. aku target untuk subjek Mekanik Tanah cukup-cukup makan (sebab aku tahu usaha aku setakat mana waktu tu), tetiba boleh A.

so far with this semester 3 achievement, I feel really grateful. Alhamdulillah. actually these result much more better than semester 1 if wanna compare with the GPA. mungkin sebab usaha lebih sikit untuk semester ni. ada benda yang aku nak buktikan pada orang lain. tak semestinya berusaha bersendirian membolehkan aku dapat kejayaan ini.

sangat bersyukur kepada Allah SWT.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 .16kg daun berguguran:

aimaniman said...

Tahniah dik.,, semoga result yg cemerlang ni berterusan... syoknya dok kat uthm., rumah ajak masa kecik2 dulu kat depan asrama jururawat desa
Cuma la ni merantau kat klang,,, rasa mcm dekat je bila bc entri ni

ct kektus said...

i cek guna sms. siap bagi pngk. :D

Cik Tia said...

its much more better dari menurun kan? :')

Tea Dno said...

@aimaniman
ooo iyeke. xpela. balik sini hello2 la tea. :D

Tea Dno said...

@ct kektus
huhui. dah cek sms. pngk xkuar lagi. -_-

Tea Dno said...

@Cik Tia
itulah, Alhamdulillah sesangat. usaha lebih sikit kot sem ni.

izfanora said...

tahniah dear.. Allah akan beri apa yg kita perlukan.. :)