ORANGES

Keperluan dan kemampuan.

4 comments


sekarang semua tengah sibuk final. ada yang dah nak balik dah kot sebab final dah habis. hehehe. dan sejak akhir-akhir ni, banyak pula barang yang aku nak shopping ditambah ke dalam list. rabak rabak, duit dalam poket. oh ya tak lupa, dah nekad tahun 2013 ni aku nak tampil lebih cantik dan lebih sihat dari tahun-tahun sebelumnya. nak juga kulit jadi ala-ala putih pinkish gitu. aku ni putih kuning je. cet.

so here it is,

Daiso Natural Charcoal Mask
Tony Moly Lip Tint
Kokuryu Super Summer Cake
Printed top + handbag
Powersey 20000mAh powerbank
Apple iPad 4th generation
Macbook Pro
itu je kot buat sementara ni. lepas ni update lagi apa yang aku nak beli. dalam wishlist, tak tentu semua kita boleh beli. beli ikut keperluan dan kemampuan je sebenarnya. tapi aku lebih kepada kehendak ni. kemampuan terus zero. hehe. jadi untuk memenuhi tuntutan nafsu kehendak aku ni, haruslah aku berjimat-cermat dan berniaga selagi boleh niaga. jadi businesswoman yang berjaya gamaknya.

pssst. mana nak dapat cosmetic item dengan harga murah ek?
online siap free postage or kedai cosmetic itu sendiri.
aku kalau dah nak, tetap nak juga. 
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

ct kektus said...

tang kosmetik2 ni memang tak reti lah tea. selalu godeh kat guardian or watson je lah. hahaa


kerlass lah u nanti tea. nak pinkish2 dah. :D

Tea Dno said...

@ct kektus
hehe.kot2 boleh jadi macam awek koreans gitu. :p

izfanora said...

wahwah tea.. comel r nanti.. hihi.. za guna SNE kapsul + beautyskin.. mmg awesome.. hihi.. :) try r..

Tea Dno said...

ha orang kata SNE pun bagus jugak. patut la makin berseri puan kita ni. hehe.