ORANGES

Nak cantik dengan Tabita Skincare?

4 comments

Pernah dengar produk kecantikan brand Tabita? Kalau pernah dengar, boleh korang bagi pendapat and review sekali pasal produk tu. Yang dah pernah pakai tu lagi bagus kalau aku dapat pandangan korang kan.

Ya, aku pernah dengar. Tapi sebelum ni tak pernah pula teruja nak cuba produk tu. Baru sekarang je, sebab nampak makin ramai pula yang pakai. Memang hasil jadi putih mulus gebu kemerah-merahan. But, ada something aku dapat tau!

ni lah rupa produk tu? pernah cuba?

MOSTLY, yang bagi review pasal produk ni kata. Dalam minggu pertama dan kedua tu akan ada pengelupasan teruk akan berlaku. Bergantung kepada jenis kulit. Oh wait, itu je dah buat aku seram sebab tak pernah jadi macam tu.

Ada SIKIT je lah yang bagi review pakai produk tu okay. Tak ada pengelupasan, terus dapat hasil menarik tertarik dalam masa dua minggu. Yang kena kelupas-kelupas dekat muka pun, diorang kata kejap je. Tuntasnya??

Pendapat sesetengah orang, nak cantik biar sakit pun tak apa. Namun bagi aku, biarlah tak cantik pun asal aku tak terseksa sebab kejar tu semua. Seriously like hell I said. Huhu. Larikss~

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

ct kektus said...

eehh. tak pernah dengar pulak. ini first time.

inilah rahsia nak jadi pinkish2 ea. haha :D

Tea Dno said...

haha. rahsia ke? bukan la. bertanya pendapat je.

izfanora said...

tea guna ke? ramai mommy guna tau.. za bc kt page mommy blogger.. za guna safi je.. hihi..

Tea Dno said...

@izfanora
tea xpakai pun. tengok ramai je orang pakai. hehe. tea nak berjinak2 ngan korean skincare lak. :D