ORANGES

Mahukan Durian Crepe.

4 comments


assalamualaikum. :)

kemalasan dah membelenggu diri ni. perniagaan top-up/reload aku berjalan seperti biasa, tapi tu lah. segala details aku malas nak catitkan dalam buku. mentang-mentang dah berbayar je semua. nak pergi berjalan-jalan lagi malas. duit pun tengah tak ada, nak shopping apa je. pergi cari kerja, my mum kata nanti employer susah nak kira gaji, sebab tak cukup sebulan pun.

sekarang, tengah teringin nak makan durian crepe. ya, durian crepe. merata aku cari, tapi tak jumpa-jumpa. katanya ada pavlova dan durian crepe dekat Mydin. tapi berpusing-pusing aku satu Mydin tu sampai hampa, sebab tak ada langsung pun! kecewa kot. durian bersepah ler jual tepi jalan, tapi aku tak nak buat sendiri. agak leceh, nak makan sikit je padahal. ngehngeh.

dalam mood yang malas-malas manja ni, gigihkan diri sendiri cari durian crepe secara online. aku cari dekat Mudah.my tau. ada, dan sekarang tengah deal dengan seller tersebut. hopefully, dia boleh COD (Cash on Delivery) dekat aku secepat mungkin. craving sangat dengan durian crepe. melampau, kan. 1 pack RM10 ada 6 pieces kat dalam tu, quite okay lah tu kan. 

ambil dari Mudah.my

oh durian crepe.
zzzzz.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

Anis Athia said...

Sedap nye durian crepe.. Tiba2 craving pulak.. Huhuhu

Tea Dno said...

@Anis Athia
itulaaa...nak ni.....huhuhu

ct kektus said...

mengidam ? hahaha

Tea Dno said...

@ct kektus
lebih kurang la. kesian kan. kehkeh.