ORANGES

Hati yang kau sakiti/tersakiti?

3 comments


makin meningkat usia ni, makin cepat aku terasa hati. orang mungkin kata aku tak matang dari segi pemikiran, and yes I admit it. tapi tengok balik diri korang sendiri, dah cukup matured ke nak judge orang lain? tak, tak nak melenting pun. cuma meluahkan apa yang terbuku dalam hati. hati aku kalau dah sakit, tak akan terfikir langsung untuk jaga hati orang lain lagi. tapi tak lah sampai hati kering kan.

banyak sangat dalam kepala otak aku ni. nak habiskan belajar, nak settlekan semua hutang. nak belajar hidup sendiri, nak bekerjaya macam orang lain. memang semua tu orang kata susah, tapi kalau dah fikir susah je, sampai bila nak senang? malas nak terperap dalam rumah, tak tahu perkembangan dunia luar. tak payah nak sayang kulit sangat, sebab kulit tu tak berapa nak putih pun.

by the way, bila makan hati banyak sangat ni berat aku mesti boleh turun mendadak. quite okay lah tu, nak naik berat punya senang. jadi, cara macam ni je lah bagi turun cepat. cara yang paling mudah. kesimpulannya, bengkekkan hati aku banyak-banyak lagi confirm lepas ni cun melecun. (err, cara cakap macam orang lain tak punya hati, kan? ya, tak punya hati dekat aku)

nak hantar arnab pergi klinik.
okbai.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

izfanora said...

normal r tu tea.. sabar yer.. time bljr, dugaan sebenar adalah berdepan dgn manusia, bukan dengan buku.. kan.. chill dear.. :)

ct kektus said...

emo terlebih ni tea. huhuhuu


untunglah dapat turun berat. akakk ni naik dah 4 kilo tau. aigooo ya.

combi said...

xpe..chill ok :)