ORANGES

Say No to Stupidity.

4 comments


sometimes, I act like I'm good, genius, brilliant. padahal, poyo je yang lebih. bila difikir-fikirkan balik, rupanya bodoh stupid je yang banyak dekat aku ni. macam kes-kes baru ni, err adalah halnya. dah menampakkan kebodohan aku di situ. semuanya sebab benda yang kononnya diisytiharkan sebagai 'free'. free lah sangat kan, walhal sebenarnya 'free'. pfftt.

sekarang, diri sendiri yang rasa menyesal. nak menyesal pun, apa boleh buat. masa bukan boleh undur balik ke belakang. cuma nak fikir dan cari cara macam mana nak settle kan masalah yang datang. harap-harapnya semua boleh selesai dalam masa terdekat. lagipun, dah dekat sangat final exam ni. tak suka benda kecil serabutkan kepala otak aku thus jadikan masalah besar.

so, be more careful next time. jangan nak mudah percaya dekat orang yang tak dikenali, even orang yang kita dah lama kenal pun tak boleh nak trust 100% kan. ingat, tak ada barang yang boleh dapat free dalam dunia sekarang ni. caj masuk tandas pun dah naik dekat certain tempat tu nak kencing/berak buang air sampai 50 sen. mulut yang bercakap mostly dah kena sapu gula. that's why 'manis'.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

izfanora said...

knp ni dear? kebelakangan ni mcm ada prob je.. normal r tue.. semua benda skrg berbayar.. :)

ct kektus said...

marah sungguh cik adik manis. senyum sikit. :)



pasal kamera baru ke ni ? huhuuu

Tea Dno said...

@izfanora
hehe. ade problem sikit. kena pow ngan awek mulut gula. :p

Tea Dno said...

@ct kektus
dah rilek dah sebab dah setel, hehe. bukan pasal kamera pun. :p