ORANGES

photographer

3 comments


dulu2 kala . . .
aku penah gak berangan nak jadi photographer yang berjaya .
tapi baik lupuskan je impian tu .
sebab aku tak rase pun yang aku pandai snap2 gambar .
macam orang lain .
boleh tau mane angle yang cantik , yang sesuai tu sume .
aku amik pakai tangkap muat je .
asal sedap mate aku memandang sudah .

and another reason yang membuatkan aku takleh jadi photographer .
aku suke snap gambar sendiri , syok sendiri la kan .
ala , ade aku kisah .
asal aku tak ganggu hidup orang sudah .
gambar aku je pun , privacy aku .
bukan aku suke2 ade snap gambar orang lain .
ish3 , memang sah takleh jadi photographer yang berjaya .
kang orang suruh amik gambar diorang , aku penuhkan memori / film ngan gambar aku ade la .
heheh .

tapi , aku suke la camera yang resolusi nye tinggi .
gambar cantik .
tak pecah2 .
fon pun at least ade focus , baru gambar nampak jelas kan .
camera nye lak , semestinye kena pixel yang besar juga .
hohoho .
bile la nak dapat DSLR .
eh , tapi tak gune gak kalau tak pandai gune .
nak watpe je kan .
ish3 .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

sYaFiQa said...

Salam perkenalan...boleh je nk jd pro, tambah ilmu, boleh la jd pro...betui ke idak...hehehe

aqid amsyar said...

knp plak lupuskan impian tu..best pe jd photographer..
qid pown ade impian yg sme..hahah
but tak tau laa tercpai or x

Fie aka Tea said...

aqid: xtau le,klw btol gmb yg disnap tu cntek xpe.. klw tdk,org xpuas at ape lg kte sndri,lg la xpuas at kn.. kn3.. huhu..