ORANGES

DOMO lagi !

3 comments
tadi aku ngan family aku g terminal 1 .
lepas balik kenduri .

adik aku , messages yang masuk kat fon dia , corrupt .
aku lak ade hal , untuk si zura .
nak tanye pasal loket yang dia repair tu la .
so , kitorang split .
adik aku ngan abah aku ke kedai fon .
aku and mak g JJ SILVER tu .

sementare mencari kedai tu , sempat lak aku g topup lak kan .
eh , bukan untuk aku . adelah .
lepas tu , aku masuk watsons lak .
nak beli multi-purpose solution untuk contact lens aku .
dah kat kedai spec lagi mahal , pelik gak aku beb .
then , baru la aku jumpa kedai silver tu .
aku ingat kedai tu , kedai yang same mase aku ngan member aku alyn tu beli cincin sesame .
rupenye kat bawah sekali . ish ish ish .
dah tanye2 , takleh nak amik deposit semula , aku pun naik la ke atas semula .

cari adik ngan abah aku .
rupenye diorang g kat REST & GO tu lak kan . (if i'm not mistaken)
aku pun tengok dari jarak jauh 2 kedai jual doll , plushie , teddy .
tibe2 .
peh ! ! !
aku nampak DOMO !
terus aku meluru masuk sane .
huhu . comel . aa , comel .
aku nak . memang konfem harge dia rm69.90 .
besar sikit lagi , rm149.90 .
tak kisah la , aku nak gak .
aku ingat nak rembat je tadi oh . huhuhu . duit habis pun takpela kan .
mak aku kate janji nak belikan hujung bulan ni .
tapi bukanla yang besar , yang comel2 tu je .
rm15.90 .
pun jadi la .
janji aku dapat DOMO .

nanti nak beli beg dia lah ! aa , kawaii . . . .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

Kumbang Jingga said...

ramai ada domo tu..huhuhu nk gak satu

Fie aka Tea said...

alahai , kena beli sendiri la ye ... huhu ..

aleen aiden said...

hu3 mahalnya...nasib baek mak dpt pujuk ey.hee :P