ORANGES

DOMO

3 comments
aku sangat gile akan DOMO skang ni .
baru aku tau kewujudan mende alah ni .
aku penah tengok la rupe dia , tapi tak penah tau name dia kan .
and sebelum ni , aku ignore je buat tak tau .

tapi sejak semalam dan skang ni , aku suke gile kat DOMO .
comel kot .
dan baru gak aku tau , DOMO ni sebenarnye 1 character kat Japan .
huhu . siot ketinggalan kan aku .

aku nak sangat , nak sangat si DOMO ni .
kecik ke , besar ke tak kisah .
eh , eh . tapi nak yang plush doll la . tak mau keychain2 aa .
peh , demand la pulak . hhuu .
tak kire la kan , nak gak ade orang belikan .
kalau takde gak , nanti keje aku beli sendiri .
yang besar punye . rm899 ! ! ! !



DOMO . . . DOMO . . . DOMO . . .
anata wa kawaii ne . waaaaa ~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

ayienchan said...

comel giler!kawai~
i pun suka DOMO lpeas tgk adik punya patung DOMO.wahh mahalnye yang besau ek.geram gler kat DOMO ;p

nabilah_2908 said...

hehehhee,,kumpul la duit..boleh beli yg besar punya.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TRILOGI CINTA

Fie aka Tea said...

comel sangat . memang dah angau ngan si DOMO ni .