ORANGES

masihkah kau ingat

2 comments
salam . .

semalam and jumaat .
aku busy .
busy sebab aku ade program yang aku kena join .
name program tu MASIHKAH KAU INGAT .
sebab aku masuk program ni , aku punye result exam baru2 ni teruk sangat .
so , aku tak kisah la kan .
aku tak la rase malu macam certain orang tu sebab terpilih untuk join program ni .


gambar tak clear .


sebenarnye , ape yang kita nak malukan .
sebab itu makne ade orang yang still care ngan kite .
ade orang amik peduli .
kaunselor sendiri cakap , yang result teruk , teruk , teruk tu .
tak nak datang pulak .
nampak sangat keegoan nye .
but not me , aku bangga .
ade orang nak motivate aku . program ni dijalankan ngan kerjasama MSU skali .
so , memang best la aktiviti kitorang lagi2 hari sabtu la .

kat situ , diorang ajar camne nak jadi positif , jangan dapat result down down down sampai tak bangun2 lagi .
memang aku actually down mule2 dapat result tu .
lastly , aku dapat gak handle .
sebab aku dah jumpe kaunselor , cite masalah aku pada dia .
puas hati aku kot . hehehehe .

program ni , sepatutnye ade 261 students join .
tapi yang nampak batang hidung , alahai . . . . .
ciput gile .
aku tak kisah , sebab tak la rase segan tak kenal orang .
tapi kesian kat kaunselor . sebab diorang beriya - iya kot , sampai panggil facilitator .
tengok2 bape kerat je yang ade .
penat kua duit untuk kitorang ni , tapi tak dihargai .



first day , aku pakai baju koko . macam dalam gambar kat atas tu la .
next day , aku pakai t-shirt sendiri wane biru . huhu . .
ape motif cite pasal baju pun tak tau .
tema untuk program ni , BERFIKIR SEJENAK LEBIH BAIK DARI BERAMAL SERIBU TAHUN . . . .
saje nak bagitau , sebab akhir program tu kaunselor ni tanye .
aku dengan rela hati gi depan , amik mikrofon tu bagitau .
wah , betol beb . punye la kembang segala .
and , kaunselor cakap nanti dia bagi aku air kotak 6 isnin ni .
woah , sape tak nak kot .
terima kasih , terima kasih . heee .

and those who are involved in this program , thanks a lot .
korang sume dah bersusah payah untuk kitorang sume .
demi memastikan yang kitorang akan berjaya .
and those yang tak datang tu , itu hak korang .
nanti siapkan la ye surat untuk mengadap KJPP ok . lalalala ~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

mrWann said...

cakk!!
lme xlalu sini..huhuhu
best x???

Fie aka Tea said...

uish .. klw xbez 1st day lps amik attendance da cbut lari .. huhu ..