ORANGES

Mood itu memang tiada.

3 comments


sejak kebelakangan ni, mood aku untuk berjalan-jalan ataupun bersiar-siar memang tersangatlah kurang. aku sendiri pun tak tahu kenapa. mood itu memang tiada. mungkin sebab aku kena pergi training + camping selama 3 minggu agaknya.

tak ada kaitan.

kalau diajak keluar berjalan-jalan sekalipun, aku hanya menurut. tapi di hati tak mahu pun sebenarnya. entahlah, nak kata duit tak ada tak jugak. mungkin sebab aku tak ada barang untuk dibeli atau lebih mudah, tak berkenan.

tapi kalau diberi kereta pada aku, cepat je aku grab. haih, jangan dilepaskan. bila peluang lagi aku nak drift ke sana sini. tak tak. bila lagi aku nak improve tahap kecekapan memandu aku ye tak.

tak nak jadi macam sesetengah daripada kawan-kawan aku yang bangga, gah, berlagak apabila ada lesen D itu. disuruh drive, masing-masing menolak dengan alasan tak biasa dengan sesuatu kawasan itu.

well, come on lah girls. wake up!
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

Ezy Chiaki said...

haha..
erk.. saye pon xmahir nk drive..

emy|farid said...

sy plak tgh down gler. huhu

alif haris said...

training ape tu tea sampai 3 minggu .. wow !