ORANGES

Perlukan penjimatan hebat

6 comments


kebanyakan daripada anda semua ni semestinya pengguna telefon bimbit kan? rasanya macam bohonglah kalau tiada telefon bimbit, sebab itu keperluan buat masa kini. memang susah sekalilah nak jumpa orang guna telefon awam sekarang ni. hehe.

macam aku, aku gunakan dua nombor iaitu Celcom dan Hotlink. buat masa sekarang, aku lebih pentingkan Celcom kerana lebih murah dan lebih jimat. sangat jimat. bayangkan bercakap 10 minit dengan harga 28 sen. dah aku ni memang 'kaki gayut'.

tapi nombor Hotlink aku lebih lama lagi. yang menyebabkannya jadi mahal, pelan yang digunakan sekarang. dulu dah elok-elok pelan biasa, pergi tukar pelan apa entah, Extra Plan mungkin. mahal memang tak payah cerita, walaupun expired date lambat.

yang aku nak timbulkan persoalan dekat sini, ada tak sesiapa yang tahu macam mana nak tukar ke Hotlink Youth Club Plan? aku kena call Helpline atau kena pergi dekat Maxis Center atau bagaimana? memang perlukan penjimatan hebat sekarang ni.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

kite xde kawan guna celcom :(

shiema sufian said...

Youth club plan setahu shiema dah takde dah.huhu

Tea Dno said...

@EYFAalias
alorh.. ciannye.. kita ramai kawan celcom compare to hotlink.. huhu..

Tea Dno said...

@shiema sufianhuh, yeke? xbest la camni.. huhuhu..

izfanora said...

beli celcom, tp member sumer mxs, xbest gak.. huhu..

tq dgr prob izfa.. dah ok dh blog.. :)

Tea Dno said...

@izfanora
hehe..tahniah2..