ORANGES

Hatiku berat , tapi apakan daya ..

11 comments
Okay , cuti dah berakhir .. Sila pesan pada diri sendiri agar pulang ke kolej kediaman kesayangan .. Jumpalah semula kawan-kawan serumah .. Haish ..

Huu , serius berat hati nak tinggalkan rumah tapi apakan daya .. Nak banggakan parents kena study sampai gempak .. Nanti grad muka pun bangga ..

Sekarang , sesi mengemas barang .. Seperti biasa kalau aku balik bercuti memang akan bawa barang macam nak pindah ..



Notakaki:
Aku masih sengal pakai blogger-droid ni ..

Published with Blogger-droid v2.0.1
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 .16kg daun berguguran:

Ezy Chiaki said...

laen kali boleh cuti2 lagi..
hihi

EYFAalias said...

untung la pakai blogger droid. ahaha

NasZ said...

takpe. nnt dah abis blaja, boring plak duk umah. hehehe.

Abg Stalker said...

selamat kembali ke Batu Pahat~ ;)

SoLy SoLicious said...

selamat berkemas ^^

alif haris said...

buat2 cuti la haha

L said...

loohhh. kite bru cuti.. huhu

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

era kecik said...

selamat bercuti ^^

hira said...

hehe. jangan risau. nanti boleh blogging lagi. :)

Munnafendy said...

lmbt lg ke nak abis tea?

L said...

biler nk update ag nieh.. huhu

jom baca kejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html