ORANGES

Giveaway: Angry Birds Pilihan (End)

5 comments


aku minta maaf sangat-sangat , sebab aku dah janji nak post hadiah untuk handphone straps tapi sampai sekarang aku tak buat-buat lagi .. alasan aku , barangnya di rumah tapi aku nun jauh dari rumah ..

so then , aku senaraikan sekali lagi nama-nama tu .. dan aku nak sertakan sekali , yang berjaya tawan hati aku untuk mereka dapatkan small plush toys tu .. harap korang puas hati dengan pilihan aku ..

Handphone Straps:

ok , cukup yang tu .. sekarang , jeng jeng jeng ..

Small Plush Toys:

aku akan usahakan juga untuk hantar .. dan , kalau terdesak sangat-sangat .. aku boleh suruh adik yang poskan .. small the matter lah .. harap korang bersabar dan tak marah aku lah ye .. huhu ..

pergi cari FB aku , lepas tu message dekat inbox NAMA dan ALAMAT korang .. lebih bagus kalau korang tinggalkan URL BLOG sekali .. senang aku nak detect siapa .. okay , thanks sebab join ..



notakaki:
sangat payah buat giveaway bila commitment tak bagi sepenuhnya ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

Nida said...

As-salam..

Alhamdulillah rezeki buat anak-anak, syukur.

Terima kasih Tea atas kemenangan ini.. anak-anak Kak Nida senyum sampai telinga bila tahu dapat burung biru yg comel tu..hehe

Kak Nida dah sent details through email dan FB, harap selamat diterima..:)

id FB: Along Nida
email: fuf323@gmail.com

terima kasih sekali lagi.. tahniah buat para pemenang...

Niena Pengembara Ilahi said...

bestnye dpt angry bird

EYFAalias said...

damn! siti menang. ahahhahahaa

Joel Leslie said...

alaaa. tak menang ;( xpe lah .. tahniah buat yg menang..

Tea Dno said...

sorry pada yang tak menang.. ada rezeki lain, Insyaallah ade lah tu.. :)