ORANGES

Tarikh bukan segala-galanya ..

6 comments

Sume pakat syok je bila tarikh 11-11-11 datang .. Tapi , dalan kegembiraan yang datang pasti ada kegembiraan yang sedia ada diragut daripada anda semua kan ?


Yela , itu semua takdirnya .. Aku rasa macam poyo je orang yang ambil tarikh cantik-cantik as their couple date , nak beli phone baru , nak beli haiwan baru ..


Ingatlah , tarikh tu tak ada apa pun sebenarnya .. Andai kata dah nak jadi sesuatu bencana , bila-bila pun boleh .. Bukan tarikh yang genap-genap je ..


Bukan aku kata tak boleh nak gunakan tarikh sebegitu untuk event korang .. Tapi biar berpada-pada .. Jangan terlalu obses sangat , dah gaya macam orang barat je ..


Aku pun teringin kadang-kadang nak ambil tarikh macam tu untuk buat apa-apa event .. Tapi buat masa ni aku berfikir , biar je lah takdir yang menentukan ..



Notakaki:

Esok dah balik BP .. Arghh !!


Published with Blogger-droid v2.0.1
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 .16kg daun berguguran:

El-Janna said...

hehe anggap jela tarikh tu macam hari2 biasa.. yang spesial manusia yang lakukan peristiwa pada tarikh tersebut^^

Asyikin said...

betul tu, semalam tarikh cantik, tapi tetap kene kerja, ingtkan cuti. hihi

EYFAalias said...

nnt eyfa nk tunang. 11.12.13. datang tau. ahahahhaaha.

Joel Leslie said...

hehehe. comey entry ni :)

eh, result giveaway dah kluar tak? :/

Diyana Norman said...

same here! tarikh mcm tu x bwa pape makna pon

ecadwinkyasha said...

tarikh tu lawa sekali je.....lepas tu mcm xde erti gak kan?..

my mom pencen betul2 tarikh 11.12.13 :)