ORANGES

Bye there , hi here ..

3 comments


dah lama gila tak update blog ni .. bersawang tak payah cerita ar , dah confirm pun .. aku memang teringin sangat nak update , tapi apa je yang ada dalam kepala otak ni ..

asyik nak complain pasal orang lain je pun ..

ok , selama seminggu ni aku tak nak complain pasal siapa-siapa .. roommate ke , housemate ke , kolej ke , kampus ke .. aku boleh tenang study di rumah sebab lepas habis cuti ni ada TEST !! oh gosh ..

berita yang sangat baik , bila balik ke rumah dah boleh men-WiFi .. no more berukband .. aku harap kali ni punya boleh bertahan lama .. kalau tak , nak bertukar ke plan apa pun tak tahu dah ..



notakaki:
aku demam ke ?
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

Munnafendy said...

hi tea =)

mmg lama bangat tak dtg sini..hehehe
demam ke raya2 ni? =)

Abg Stalker said...

tea dmm ke?tu la..main hujan je,ke berendam kt parit?kih3..:P slmt hari raya aidiladha tea!jaga dri yup.

EYFAalias said...

hye tea, selamat hari raya aidiladha. miss you! hehe :D