ORANGES

Mencari hadiah hari jadi memang pening woo !

5 comments


aku selalu mengalami masalah bila nak mencari hadiah untuk birthday seseorang .. tak kisahlah yang tersayang ke apa ke .. okay , yang tersayang bukan fokus kepada kekasih ye .. itu bermaksud kepada family juga ..

so , pernah tak rasa atau mengalami masalah yang sama seperti aku ? memang agak kusut bila birthday seseorang tu dah menghampiri .. tapi , apa pun tak beli lagi ..

ye , memanglah someone tu tak kisah pun bila kita tak beri apa-apa .. tapi , aku pula yang rasa macam errr bila hanya ucapan yang diluahkan dari mulut .. (kalau jauh , mesej atau call je lah .. mulut tak nampak)

kalau member-member baru kenal , tak kisah langsung kalau setakat wish je kita dapat on our birthday .. aku memang sukakan hadiah , jadi bila birthday orang tersayang pun aku mesti nak beri hadiah juga ..

jadi , aku nak tanyakan korang semua ..

hadiah apa yang patut aku beri kepada MY MOM ?

hadiah apa yang patut aku beri kepada MY LOVER ?

hadiah apa yang patut aku beri kepada MY DAD ?

please take note , bukan bermaksud aku letakkan MY DAD di tempat ketiga menandakan aku tak pentingkan beliau .. aku hanya menyusun mengikut tarikh lahir masing-masing .. :)



notakaki:
siapa ada WhatsApp ? jom ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

Abg Stalker said...

untuk mak blikn tudung yg mahal ckit tuk dia,xpun bli apa yg dia suka pakai.kekasih bg boxer je :P (nmpk mengenyam sgt plk)hahah..so bg la stokin bola ke,jam ke kn.klu dia jns ske bergaya blikn la dia kemeja selai.ayah lg r x kesah..blnja mkn pun ok. :)

hira said...

your mom suka apa? kalau dia suka handbag or handbag dia dah tak berapa elok tu, belikanlah yang baru. hehe. kalau lover pula, beli something yang even murah tapi dia akan suka. your dad mungkin suka tie. LOL. joke. actually, semua tu depends on their fav or something that they really want :) just showing your love #tibatiba. haha

p/s: abaikan apa benda entah yang saya merepek tu. huuu..

emy|farid said...

actually, bagi ikut kesukaan kot, tak kiralah kalau bnda tu dia dah ada.

hri tu belikan mama baju tshirt, style yg dia suka. cri penuh smgt ok, hehe

lover: bgi la kot perfume, baju, erm, nak romantik, bagi la benda yg jarang ada. buat baju tempah yg tulis2 nama ke,

dad: bagi baju gak kot. tak leh nak fikir sgt, sbb nak pilih hadiah guy mmg susah,

p/s : janji ikhlas, hehe

Tea Dno said...

@Abg Stalker
klw mak sng sket nk pk..sbb sme2 pmpuan..agk2 la abg ni..nk kasi kt kekasih boxer..klw abah,kehkehkeh..tkut nt abah jeles hadiah yg mak dpt lak..ngee..

Tea Dno said...

@hira
haha..yg penting thanks for ur opinion..sume nmpk ok..cuma abah..err..dia xpkai tie lah..hee..