ORANGES

perasaan

1 comment
salam pagi sume..

hmm.. aku ni memang sangat sensitif orangnye.. so, bila something happened yang melibatkan aku,
memang aku akan terasa sangat2..
contohnye pagi ni bile aku bukak FB.. ade la si polan si polan ni..
care dia tuh menunjukkan macam dia benci sangat je kat aku..
hmm.. ape salah aku kat ko huh? sampai gitu sekali ko buat? hmm.. hmm..
tak suka senang je, delete la aku terus dari friend list kat FB tuh..
takdelah status aku menyemak2 kat home tuh..

*************

ok lah, nak bersiap2 gi mandi..
nak gi hospital, jumpa doktor mintak surat..
then balik, buat kerja rumah yang mak aku tinggalkan tuh..
and lepak-ing depan lappy kesayangan aku nih lagi..
ja ne~




: pepagi dah bikin aku hot.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 .16kg daun berguguran: