ORANGES

praktikum

3 comments
pagi.

ok, arini aku nak cite sal kehidupan aku kat matriks.. ngee..
dalam practicum @ class aku adalah dua orang nama sama.. iaitu aku dan sorang lagi..
isk3.. first time nak panggil budak tu, serious rase kekok.. macam panggil diri sendiri..
haish..

tapi bila dah lame2, aku kira dah suit lah nak panggil kan.. kan.. kan.. haha..
ni lah first orang yang nama sama ngan aku satu prac. ngan aku.. sebelum2 nih memang la ade yang name sama, tapi tak pernah lak dapat sekelas..
so, macam ni lah yang aku rasa.. heee..


tadaa.. nama kami sama tapi berlainan ejaan.. fatiha & fatehah


muka bajet mase sesi fotografi

dia tuh tinggi nak compare-an kat aku yang pendek nih.. ToT
tapi aku bersyukur seadanya aku setinggi ni.. haha..
sebab perempuan yang mempunyai tinggi macam aku normal adalah cute.. HA HA




: diet, diet.. berat dah turun, suka gila.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

hazman aka species1980 said...

Whoaaa... jadi cam kembar tak seiras la pulak....

kisahsensasi said...

Kalau name lebih kurang sama nie... sure ada time konfius biler cikgu atau member panggil.....

Fie aka Tea said...

hazman: mane ade orang kembar name same daa. huhu.


kisahsensasi: xpe2. sbutan name I lain sket. kekekeke. so, xkonfius. ngee.