ORANGES

apa

2 comments
salam satu malaysia.. salam satu KMNS.. pfftt.. bajet!!

ok derr..
camni.. apa yang korang rase bila orang 'bahan' korang sampai korang rase rimas, malu, bengang or so whatever? HU HU..
aku pernah rase macam ni.. and duh, memang ler aku tak selesa gila..
rase nak sepak2 je orang yang membahankan aku nih..

tadaa..

ok dah..
petang tadi aku gi jenjalan ngan family aku..
nak kua ngan pakwe aku... erm.. arituh dah kua.. opss.. HAAA
aku gi beli barang2 keperluan aku je..
nak bawa ke hostel habis cuti nanti.. gila banyak..
tak kuasa I nak angkat sorang2.. HU HU..
dan akan lah terjadi adik aku and mak aku tolong angkatkan barang2 aku tuh sume..
HU HU..

esok, esok..
nak gi cari baju raye.. HA HA..
nak cari warne oren and purple kot.. buat biar kasi gempak..
bak kate kawan aku vogue the vass.. ho yeaa..
semangat gila nak raya..
padahal tak tau lagi hakikat cuti raye aku bape lame je..
duh, sedih... =(




: perut aku nih dah balik rumah jugak dia meragam.. GEDIK!!
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

mrWann said...

mmg ar bengang kne 'bahan'..huhuhu
tp klu nk 'bahan' org...lg best..huhuhu

:p

Fie aka Tea said...

huhuhu...
kalau bahan orang, memang la bez..
tapi xbleh blah kalau kena balik kt diri sendiri...
dah tu, x berkesudahan lak tu.. :(