ORANGES

howdy !

3 comments
wah , lame gile lah aku rase tak update blog aku nih .
tengok la , dah berhabuk pe sume . tinggal sawang labah2 lagi . huhu .
ceh , pe je la yang aku merepek ni kan .

hmm . aku skang kat makmal komputer kolej aku lah .
amik kesempatan dalam kesempitan la katekan . haha .
kat bilik nak update blog memang malas sangat la aku ni .
tido je kejenye . huhu .

sedang menyiapkan assignment yang lecturer IT kitorang kasi ni .
siyes , bosan doe buat benda alah ni je . tak siap2 lagi dari aritu .
tapi , bosan2 pun kena gak siapkan , sebab aku memang banyak lagi benda yang aku tak siapkan .
dak malas memang camni la perangai .

hmm . btw , aku nak gi outing sabtu ni ngan member2 aku .
huhu . ikutkan hati , nak gi dating je . tapi pk2 balik , malas lah .
nak gi outing , cari something . =)




: gune internet free , sape tak suke .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

mrWann said...

chayyookkkk2...huhuhu

Peminat Katie Holmes said...

benda free sape tak suke.

Encik Lah said...

Salam....follow blog saya ek..please...baru buat..nnti saya follow awk k? nie artechcafe.blogspot.com