ORANGES

patutnye lah ..

2 comments
hey ..
esok , selasa ..
eh , bukan .. arini , selasa .. pada hari ini , bertarikhkan 14hb september ni ..
aku sepatutnye akan menjejakkan kaki ke .. KMNS semula ..
tapi .. aku cengelat ..
aku akan balik pada 19hb .. sebab banyak sangat agenda ..
urm .. senang cite , aku beraya terlebih sakan taun ni ..
so, tak yah nak persoalkan ..

ye , friends .. aku bersalah !! ceh , care cakap macam dah bunuh orang je ..
huhu ..
takpe , aku punye step sendiri kan .. aku yang tak nak balik kan ..
so , pe pun yang jadi .. aku dah tak kire .. yang penting , aku raye , raye n raye ..
dah , dah .. korang jangan pakse aku balik ke KMNS tuh ..
sampai seru nanti , aku pasti muncul kembali .. :P

yang aku tau , start by this week , i need to study very hard !!
PSPM dah dekat wei !! raye , raye gak .. study tak leh lupe ..




: lagak aku skang macam dah mengalahkan orang dewasa n bekerjaya .. ??
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

seyha said...

ko mmg mngelat!!! hahaha

Fie aka Tea said...

ade bau2 cmburu tu doh .. hahahak ..