ORANGES

Mesti kena tengok.

2 comments


Assalamualaikum.

lama sangat tak update blog. mungkin aku terlupa akan kewujudan blog ni seketika. nak kata aku terlampau sibuk dengan kehidupan seharian, takde lah pun. masih lagi boleh bernafas lega seperti orang lain. masih juga mempunyai 24 jam seminggu seperti orang lain. cuma, masalah je yang tak pernah lepas daripada melawat diri ni. nak fikir banyak sangat, malas. aku nak orang lain yang tolong fikirkan pula, boleh tak?

eh, ada lagi Nuffnang duduk bergayut-gayut nak bagi earning pada aku ek? aku ingat lama dah tak buka blog, dah takde kempen yang still on going. terima kasih banyak-banyak. walaupun visitor aku tak ramai pun, maybe almost at zero kot tapi masih ada banyak juga earning yang masuk. nak tunggu masa boleh cash out. duit pun dah start kering dalam kocek ni. biasalah, hujung semester punya cerita.

rasa nak share pasal movie Fast and Furious 6 lah. mentang-mentang baru lepas tengok tadi. memang best Fast 6. bagi aku, movie omputeh jarang ada yang mengecewakan aku. kalau tengok dekat panggung, dengan sound effect yang bombastik memang cukup best. bukan nak kata aku tak support filem melayu, tengok still tengok tapi jarang sangatlah nak tengok dekat panggung. okay, tak sabar nak tunggu Fast 7.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

Tia Fatihah said...

assalamualaikum tea. hehe. memang lama sangat pun tak update. ingat dah kahwin :D

nuffnang memang baik hati masa kita jarang online. cuba kalau kita bizi, menggedik je BE joget dalam akaun.

Tea Dno said...

@Tia Fatihah
kalau dah kawen mesti bagitau. kiki.