ORANGES

Hisap ibu jari kaki? What the?

1 comment
Assalamualaikum. 

Lama tak update blog. Line internet tak nak munculkan diri gamaknya dekat rumah ni. Rasanya lama dah kandas tak dapat online. Ada dekat sebulan. Samirah pun dah masuk 5 bulan. Semalam baru lepas ambil injection. Alhamdulillah sihat walafiat, tak demam. Mungkin sebab minum susu ibu, anak mama ni kuat ya. 

*Samirah sedang menyondol-nyondol mamanya*

Sekarang Samirah suka sangat main dengan kaki. Bukan setakat main, siap bawa jari kaki masuk mulut. Kalau kita ade sebelah dia, bolehlah pantau jangan bagi dia hisap jari kaki. Time dekat dapur ke kadang-kadang, tau-tau dah lencun. Bahaha. Orang kata, kalau baby suka main kaki ni petanda nak dapat adik. 

*krik krik krik*

What? Adik?? Lambat lagilah sayang. Awak pun baru je masuk 5 bulan. Start tau dia main kaki ni masa dia 4 bulan rasanya. Kasi mama awak ni habiskan study dululah baru boleh fikir pasal adik awak. Lagipun, kena stabilkan kehidupan dulu. Nanti awak kata mama tak cukup manjakan awak pula sebab dapat adik baru. Sobs sobs. So, stop main kaki naa. Mainan awak kan banyak ada tu.

T_T
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 .16kg daun berguguran:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kt sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...