ORANGES

Shawl Halfmoon.

5 comments


nah.

finally, I got my halfmoon shawl instead of chiffon fishtail peplum yang dok digila-gilakan. beli sendiri je, bukan beli online ye kawan-kawan. agak memilih juga dengan shawl halfmoon punya kain. biasalah, nak kain yang baik tapi nak harga murah je. tak patut betul kan. jalan punya jalan, aku jumpa halfmoon berharga RM85 dan RM95. beza dekat manik je.

huh, mahalnya!

so, aku jumpa 3 tempat. yang aku ingat namanya dua je. satu, Ruqayyah Boutique and another one, Santun Anggun Collection. murah pun murah. one piece kau boleh dapat dengan harga serendah RM22. murah tak semestinya buruk, mahal tak semestinya berkualiti. yang penting kena pandai cari dan pandai survey harga. asalkan warna menepati citarasa, it is just enough.

no. 2 dari kiri tu grey tau.

okay, tu je for this entry. gambar aku wearing shawl ni belum ada lagi. baru test pakai adalah. rasanya nak pakai yang warna grey tu masa pergi wedding sepupu aku dekat Mersing hujung minggu ni. oh ya, nak perbanyakkan koleksi shawl halfmoon. nanti nak bertunang boleh pakai as a veil kan, boleh juga jimat kos. barang sekarang makin mahal. huhuhu.

nak colored jeans.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

Anis Athia said...

Wah, murah nye halfmoon rm22 je? Wowowow!

Tea Dno said...

@Anis Athia
tu lah. memula xcaye jugak harganye camtu.

NASZ said...

saya tak tahu pasal tudung sangat. saya nampak semua sama je.

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

zieyzain said...

murah ya 22 je..ehe..

ct kektus said...

betul yg penting kena pandai pilih je. :)