ORANGES

Gelang Pearl Comel

3 comments


Alhamdulillah. pagi tadi, barang yang dinanti dah sampai. memand eksaited sesangat sebab dah lama nak dan dah lama tunggu. yelah, nak dapat barang ni semalam tak boleh pula, sebab cuti Krismas. nak tak nak, kenalah tunggu sehari lagi. nasib aku ada dekat rumah, kan. boleh rasmikan sendiri barang yang aku dah order ni. kehkehkeh.

tu kotak gelang pearl. siap ada free gift. :D

tadaa. dah buka kotak. warna yang aku pilih, burgundy+powder rose.

keluar dari kotak, cuba kat tangan pula. *kesan tangan kena cakaran arnab.

comel tak? ada rasa nak order juga tak? kalau nak order boleh cuba tengok-tengok dekat page FB ni. Gelang Pearl Comel. harga berpatutan, sesuai dengan kecomelan yang gelang ni miliki. lagipun ada saiz, ikut ukur lilit tangan kita pun boleh. ha, sekarang ni dah akhir tahun nak masuk ke tahun baru kan. lagi ada diskaun. so, let's say *contoh je okay* harga RM60 setelah gedebuk gedebak korang bolehlah dapat harga RM51 je. dah kira murahlah ni.



Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

izfanora said...

wah, peminat gelang pearl ke? za ada byk gak kt umh ni.. kumpul time bujang dulu.. now, langsung xpkai, jd perhiasan plak.. huhu.

Tea Dno said...

@izfanora
lorhhh hehehe...kasi derma sini la....

Ezy Chiaki said...

comel comel!!