ORANGES

Campaign kena credited.

4 comments


malam ni. semangat nak online lebih sikit. sebabnya, dah habis test. hehe. tapi, tetap tak boleh nak happy sangat sebab upcoming ni ada presentation pula. *sigh* again, nak buat kat ruang lobi fakulti yang tempat orang akan lalu-lalang with the judges semua tu. stress datang. blup blup blup.

lepas tu tadi, aku pun bukalah laman web nuffie sayang. dah lama tak jenguk, ingat semua campaign dah kena credited je. maklumlah, nak update blog pun dah tak ada masa. busy mengalahkan orang yang pergi naik bulan sana. tapi ada update baru, banyak campaign baru masuk. tak adalah baru, aku je baru check.

ni tengok ni. tengok tengok.

lagi satu excited pasal nuffie sayang sebab tadi masa kelas Information System ada group ni present pasal e-commerce what-so-ever and mereka include pasal iklan berbayar semua ni. tup tup ada sebut nama nuffie sayang. so aku tak sangka pula dalam kelas kami ni ada budak-budak blogger. haha aku nak senyap je.

usaha tangga kejayaan. harap-harap boleh dapat banyak dengan campaign yang diberi kali ni. buat tambah duit belanja. semakin hari hidup semakin sengkek aku rasa. lagi-lagi dah duduk sendiri ni. dulu duduk dengan family lain ceritalah semua benda pun boleh orang lain support.

WAA, BILA NAK KAHWIN NI? SURUH HUSBAND SUPPORT AKU PULA!!
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

Abg Stalker said...

niaga la kecil-kecilan..jual kepek.hahaha

NASZ said...

Alhamdulillah. rezeki tu. good luck untuk presentation.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Tea Dno said...

@NASZ
terima kasih. :D

Tea Dno said...

@Abg Stalker
abg jadi supplier tea lah. hehe.