ORANGES

Income dari Nuffnang.

14 comments


aku ni dah jarang-jarang update blog kan? orang yang datang jenguk blog ni pun aku sangat-sangat pasti, sangat kurang ataupun takde langsung. takpe, syok sendiri pun bagus juga.

walaupun jarang-jarang update, tapi income dari nuffnang tetap berjalan. dah lama tak online katanya, aku pun login dekat situ. check earnings, agak masyuk di situ.

maybe selepas cash out yang pertama tempoh hari, nuffnang dengan terus rasa baik hati nak bagi aku duit belanja lebih lagi kan. ni buat aku tambah sayang kat nuffnang.

actually, gaya penulisan mesti kena gaya. syok sendiri pun takpe. jangan jadi macam segelintir blogger yang baru nak up, nak cepat maju, kaya terus je ikut sedap masuk benda-benda lucah dekat blog.

memang cepat masyuk je duit. tapi sumber duit tu tak best lah cara dapatnya brader. biar slow-slow lama-lama membukit ar duit tu kan. baru best je dapat sekelepuk dalam tangan.

aku pun ambil masa yang agak lama nak stabil dalam blog ni. sebab, takde benda yang boleh buat kita terus je berada di atas tanpa merasa kesusahan dahulu.

entry ni takde langsung niat nak bermegah-megah, berbangga diri dapat duit or whatever. ni sekadar luahan aku je. bagi semangat kat diri sendiri untuk terus blogging lagi.

dear nuffnang, bagi la iPhone 4S satu dekat I. hee.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 .16kg daun berguguran:

Syazwan Che Deraman said...

hari tu cash out berapa?
nuffnang selalu kedekut dngan wan.

saya_arief said...

nanty belanje.
:P

Tea Dno said...

@Syazwan Che Deraman
heheh. sket je. xsampai rm100 pn. :)

Tea Dno said...

@saya_arief
jauh la. haha.

Ini Kisah Tia said...

nuffnang ni yang saja pilih kasih tau .. hehe

[sutera kasih] said...

alhamdulillah...rezeki :)

EYFAalias said...

untung la nuff sayang dia lebih. hewheww

NasZ said...

ala..nak iphone 4s gak. hehehe.

Tea Dno said...

@Ini Kisah Tia
hehe bkn pilih kasih la...rezeki je... :)

Tea Dno said...

@[sutera kasih]
itulah...Alhamdulillah... :D

Tea Dno said...

@EYFAalias
jeles tak jeles tak?hihi.

Tea Dno said...

@NasZ
blanje kita dulu le. hehe.

siti kektus said...

Da dapat duit, mai la utm tea oi. :)

siti kektus said...

Da dapat duit, mai la utm tea oi. :)