ORANGES

Ceriakan hariku.

3 comments


dah lama hati ni tak terhibur bila buka blog sebenarnya. sebab, aku yang update, aku yang baca tapi aku takde la sampai ke tahap nak comment sendiri punya post ek. hehe.

tadi pagi, ada update pasal nuffnang. dan aku rasa, itulah komen yang paling banyak aku dah dapat sepanjang tahun ni, kot. biasalah, kita ni kena low-profile. mana yang ingat kita tu, ingatlah. (ah, merapu.)

thanks kawan-kawan blog, Syazwan Che Deraman, saya_arief, Ini Kisah Tia, [sutera kasih], EYFAalias, and NasZ kerana menceriakan hariku dengan respons kalian. terharu sungguh ni.

aku masih ingatlah kawan-kawan blog yang lain. aku serius tak lupa pun, cuma kekangan masa yang buatkan aku sampai tak tercapai nak singgah ke blog-blog ni semua. (sedih.)

err. aku nak aktif? mungkin cuti yang sangat panjang tiba.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

Ezy Chiaki said...

saye pon dhxbpe nk berblog skrg.. haha

Norasikin said...

Saya ikut mood je

siti kektus said...

Alaa. Kite pon sama tea. Dah jrg bena spent time kt blog. Sobsob. :(