ORANGES

Tutup aib.

5 comments


manusia akhir zaman.

orang kafir buat maksiat pandai tutup-tutup. malu kalau exposed kat orang.

tapi.

orang Islam sendiri megah, tunjuk dekat semua. nak nak lagi time sesuatu festive tu. pesta hooray, hooray.

aicicicici. aku ni tak lah baik, jahat tu ada banyak tapi aku malu bila mana kena exposed macam tu rupa. masuk paper, Melayu. masuk berita kat TV pun, Melayu. even dengar dekat radio pun, eh orang Melayu juga buat hal.

jangan tunjukkan keaiban anda. kalau buat pun, biar kita dengan Allah sajalah yang tahu. orang kafir sendiri pun tahu tutup aib dia. so, tak payah nak bangga sangat showoff macam-macam, wahai Melayu yang beragama Islam.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

biela bell said...

aritu bell ada terbaca pasal kelab gay tu..majoriti melayu tapi tak sure la pulak islam ke tak..huhu

Diyana Norman said...

betol... time valentine nie kmpem lg rmai yg bukk aib

emy|farid said...

mari kita simpan n tutup aib bsame...

iPai said...

tea ... lama tak dgr berita haih

Ezad Skytech said...

bagus sgt la tu kan buka aib sendiri..