ORANGES

zaman mula ber-blogging

16 comments


imbas kembali masa zaman mula ber-blogging: (untuk aku okeh)
  • serius childish .. *bajet macam skang dah mature sangat je
  • english words ? demm , berterabur bagai .. *baru sedar
  • entry personal je berlambak .. *tak habis bercinta
  • tak reti nak mekap blog .. baby kot .. suci .. *poyo
  • tak heran pun kat orang lain , janji aku hepi .. -..-"
  • sukahati je update bila-bila .. *skang pun sama je wakaka
  • addict tu serius takde , takde benda pun nak tulis ..
  • sekolah sekolah sekolah ..
  • blog yang sangat bosan huhh .. *sampai la skang ekk
sekarang ?? blog , blog , blog je .. huh !

macam biasa , lukisan entah apa-apa ni .. HAHA ..


notakaki:
saja buat luahan hati .. rindu zaman dulu .. wakaka ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

hehe, betul XD

memang dulu entah pape jek :P

Freaky said...

semua org pasti akan mula dengan entri personal masa mula bloging :D

Tea said...

@sergeant keroro
stended. org brubah dr hari ke hari. :D

Tea said...

@Freaky
tau xpe. :D

EYFAalias said...

hehehe. betul cakap Freaky semua mula blogging dgn entry personal. standart lah tu. hehe. pandai gak tia buat katun lidi tu eh? huhu

siti kektus said...

Hehe, biasala 2 tea, mane ad org berblog terus pro, kite pon mcm ni dlu2, :Dni dlu2, :D

Tea said...

@EYFAalias
hiks. betol2. ala, org lidi bulat2 guna paint je. kuikui. xreti nk lukis pakai mouse ni. perkinson. -..-

Tea said...

@siti kektus
eh, tp dh ada yg trus advance. err, xnk ckp banyak2. kehkeh.

Encik JI said...

huhu. sume geng2 otai. bru je start berblog ni :(

Nazzue said...

saya mula-mula berblog, post entri yang pendek2 jer...haha semuanya hentam keromo...tak kenal lgsg blogger lain...kiranya single minggle ler...huahaha!!

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: Keputusan Penuh (Live/Langsung) Malaysia vs Taiwan Pusingan Kedua di Taipei

iPai said...

comey ye lukis .. ni kena ada drawing pad sendiri ni ..

Tea said...

@Encik JI
eh, otai ape nye. huhu. xpe, slow2 kann. :)

Tea said...

@Nazzue
sama la. tp bab pendek panjang tgk jgk. haha. tea rasa tea punya ade yg terlalu panjang dan ade yg terlalu kontot. huahua. skg dh knal rmai org kn? :)

Tea said...

@iPai
tablet. nk bli tp mahal sgt. haha. xde keutamaan buat masa ni. :)

Ezad Skytech said...

biasa la tea...masa mula2 berblogging dulu mmg kelakar..bila kita baca balik entri awal2 dulu...rasa nak gelak guling2...heee~

Tea said...

@Ezad Skytech
hahah tau takpe.
tea rasa nk delete je entry tuh. >.<